Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının parmağında yüzük görmek

Rüyada arkadaşının parmağında yüzük görmek

Rüyada arkadaşının parmağında yüzük görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hep yerinde sayacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmalısınız.

Rüyada arkadaşının parmağında yüzük görmek durgun giden işlerin açılacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının parmağında yüzük görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın parmağında yüzük görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının parmağında altın yüzük görmek bir sebeple çok zorlanacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın parmağında yüzük görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada ayak parmağına yüzük takmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağında yüzük takmak manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments