Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşımın parmağında yüzük görmek

Rüyada arkadaşımın parmağında yüzük görmek

Rüyada arkadaşımın parmağında yüzük görmek yönetici makamına geleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşımın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşının parmağında yüzük görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşımın parmağında yüzük görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, engellerin ortadan kalkacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının parmağında yüzük görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının parmağında altın yüzük görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın parmağında yüzük görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğün parmaktan çıktığını görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunlarını çözebileceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına yorulur.

Rüyada başka birinin parmağında yüzük görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, mevki kazanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işaret eder.

Rüyada sağ parmağında yüzük görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments