Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye ceket giydirmek

Rüyada ölüye ceket giydirmek

Rüyada ölüye ceket giydirmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, başarılı adımlar atacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada ölüye ceket giydirmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin neler yapabileceğinizi bildiklerini farz ederek ilerlememelisiniz.

Rüyada ölüye ceket giydirmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, büyük bir işin sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ölünün ceketini giymek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin ceketini giymek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, kötü noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada ters ceket giymek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada mor renk ceket giymek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceket pantolon giymek tövbelerinin kabul olacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada ünlü birinin ceketini giymek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada dar ceket giymek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments