Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ceket giymek

Rüyada yeni ceket giymek

Rüyada yeni ceket giymek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sayılacağına, rütbe edineceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni ceket giymek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya öncelik listelerinizde daha rahat hareket etmenize yardımı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yeni ceket giymek kalabalık günler geçirileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir ceket giymek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, gülen yüzünün de solacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni deri ceket giymek makbul olan mallara kavuşacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yeni bir ceket almak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, rızkının da çoğalacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeni deri ceket görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yeni yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz ceket giymek yaşlılığında da rahat edeceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ceket üstüne ceket giymek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine inanılır.

Rüyada ters ceket giymek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments