Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını boğmak

Rüyada başkasını boğmak

Rüyada başkasını boğmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını boğmak gördüyseniz:

  • Hislerinizi veya belli bir amacınızla ilgili düşüncelerinizi paylaşmanız çözüm üretmenizi ya da tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada birinin birini boğduğunu görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada anneyi boğmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada birinin seni boğduğunu görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada köpeği boğmak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeği boğduğunu görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada birini boğmak yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada babayı boğmak işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada cin boğmak emellere ulaşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments