Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın atleti görmek

Rüyada kadın atleti görmek

Rüyada kadın atleti görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, kazancının hiç azalmayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kadın atleti gördüyseniz:

  • Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir.

Rüyada kadın atleti giymek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işarettir.

Rüyada kadın atleti görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atletle gezmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına yorulur.

Rüyada atlet asmak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada yeşil atlet görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada atleti ters giymek her zaman hürmet göreceğine, işinde uzmanlaşacağına, sağlığından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım atlet görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini don atlet görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments