Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atletle gezmek

Rüyada atletle gezmek

Rüyada atletle gezmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, prestij kaybı yaşayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atletle gezmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada atletle gezmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada ıslak atlet görmek fesada bulaşacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada beyaz atlet çıkarmak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada temiz atlet giymek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini don atlet görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı atlet giymek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, stres içinde günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil atlet giymek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kadın atleti görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, söylediklerinin çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments