Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini don atlet görmek

Rüyada kendini don atlet görmek

Rüyada kendini don atlet görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kendini don atlet gördüyseniz:

  • Hayatınızı canlandırmak için yeni şeyler denemelisiniz.

Rüyada kendini don atlet görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalettir.

Rüyada don atlet görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada don atlet kalmak güzel günlerin kapıda olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı atlet giymek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, büyük bir yenilgi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli atlet görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, huzur bulacağına işarettir.

Rüyada atlet satın almak olayın ağız münakaşasına varacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı atlet görmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına rivayet eder.

Rüyada erkek atleti görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments