Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım atlet görmek

Rüyada yarım atlet görmek

Rüyada yarım atlet görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarım atlet gördüyseniz:

  • Sürekli iş odaklı olmanız bazı kişilerin size olan ilgisini azaltabilir.

Rüyada yarım atlet görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, muradın olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık beyaz atlet görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni atlet giymek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada atlet vermek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kadın atleti giymek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, çaresiz durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada atlet almak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine tabir olunur.

Rüyada atletli adam görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz atlet hediye etmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments