Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadife görmek

Rüyada kadife görmek

Rüyada kadife görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, yeniden can bulacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kadife gördüyseniz:

  • Sizi alışık olmadığınız yerlere götürecek veya alışılmadık tecrübeler yaşatabilecek aktivitelere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada siyah kadife elbise görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine inanılır.

Rüyada yeşil kadife elbise görmek işlerinin kötüye gideceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kadife elbise giymek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada kadife giymek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, fakirlikten kurtulacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalettir.

Rüyada kadife pantolon giymek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada kadife perde görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah kadife kumaş görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, insanlarla bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada kahverengi kadife pantolon görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kazancını çoğaltacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments