Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadife pantolon giymek

Rüyada kadife pantolon giymek

Rüyada kadife pantolon giymek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kadife pantolon giymek gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kadife pantolon giymek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, verimin kaçacağına delalettir.

Rüyada kahverengi kadife pantolon giymek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada siyah kadife pantolon görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi kadife pantolon görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil kadife pantolon görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kadife pantolon görmek mutlu zamanlar geçireceğine, rahatlığa erileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalettir.

Rüyada kadife pantolon görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, ona kavuşacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadife giymek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments