Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadife giymek

Rüyada kadife giymek

Rüyada kadife giymek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sağlık içinde yaşanacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına alamet eder.

Rüyada kadife giymek gördüyseniz:

  • Hiçkimseye güvenemezsiniz.

Rüyada yeşil kadife giymek en çetin zorlukların aşılacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kadife elbise giymek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi kadife pantolon giymek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, zararın gittikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada kadife elbise giymek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yüksek diploma alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadife giymek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kadife pantolon giymek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kadife elbise giymek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadife kutu görmek keyiflerinin yerinde olacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments