Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadife perde görmek

Rüyada kadife perde görmek

Rüyada kadife perde görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, şöhretli biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada kadife perde gördüyseniz:

  • Gerekli düzenleme, düzeltme veya değişiklikleri yapabilirseniz, ilerleme ya da genişleme sağlanabilecek büyük olaylarda önünüzü açabilecek davet, teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada kadife perde görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, sıkıntı çekeceğine, güven kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadife yastık görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, geçim derdine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kadife elbise görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, huzurunun bozulacağına delalet eder.

Rüyada kadife elbise giymek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kadife çanta görmek geçim derdine düşeceğine, elinin sıkışacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kadife elbise giymek ün sahibi birisi olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kadife elbise görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, anne duasının açılacağına, yönetici makamına oturacağına rivayet eder.

Rüyada kadife kıyafet görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, ekmeğinin çoğalacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments