Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kadeh görmek

Rüyada cam kadeh görmek

Rüyada cam kadeh görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada cam kadeh gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini kendi ihtiyaçlarınızın önüde tutmamanız daha fazla şey başarmanızı sağlayabilir.

Rüyada cam kadeh görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, zarar etmeyeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına alamet eder.

Rüyada içki kadehi görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş kadeh görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadeh içki içmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına delalet etmektedir.

Rüyada kadehle şarap içmek karamsarlığa düşeceğine, modern insanlarla tanışılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kadeh görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kadeh görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işarettir.

Rüyada kristal kadeh görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments