Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurda saklanmak

Rüyada çukurda saklanmak

Rüyada çukurda saklanmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada çukurda saklanmak gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, yaratıcılık gerektiren işleri veya parasal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada çukura saklanmak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine yorulur.

Rüyada çukurda saklanmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada çukurda ateş görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet eder.

Rüyada çukurun içine girmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kepçeyle çukur açmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada toprak çukur görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kısmetinin hep açık olacağına yorulur.

Rüyada çukur doldurmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin çukura düştüğünü görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments