Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir hayvandan saklanmak

Rüyada bir hayvandan saklanmak

Rüyada bir hayvandan saklanmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir hayvandan saklanmak gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmaya eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada bir hayvandan saklanmak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa altına saklanmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birinden kaçarak saklanmak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada mağarada saklanmak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalet eder.

Rüyada ağacın altına saklanmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Rüyada denize saklanmak yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette saklanmak planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir odada saklanmak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, afiyete ereceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments