Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşana havuç vermek

Rüyada tavşana havuç vermek

Rüyada tavşana havuç vermek başkasının hakkına göz dikileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tavşana havuç vermek gördüyseniz:

  • Bazı işleri veya konuları komplike şekilde değil, basitçe ele almakta fayda var.

Rüyada tavşana havuç vermek toplumda iyi bir yer edineceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına alamet eder.

Rüyada tavşana havuç yedirmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuç bahçesi görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada haşlanmış havuç görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine alamet eder.

Rüyada havuç doğradığını görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada havuç turp görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada pazardan havuç almak kendini çok iyi hissedeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, evleneceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada ekili havuç görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments