Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını kaçmış görmek

Rüyada kızını kaçmış görmek

Rüyada kızını kaçmış görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok başarılı işlere girileceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kızını kaçmış gördüyseniz:

  • Şikayet etmeyi veya umutsuzluğa kapılmamayı başarabilirseniz, yavaş yavaş önemini kaybetmeye başlayan ya da zayıflayan ilişkileri toparlama şansınız var.

Rüyada kızın kocaya kaçtığını görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı kaçırmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine alamet eder.

Rüyada kızını kaçmış görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kızın kaçtığını görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın kaçtığını görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının evden kaçtığını görmek bereketli bir döneme girileceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının kaçtığını görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızın kaçırıldığını görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments