Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü salyangoz görmek

Rüyada ölü salyangoz görmek

Rüyada ölü salyangoz görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Rüyada ölü salyangoz gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemeniz gerekmiyor.

Rüyada ölü salyangoz görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada saçında salyangoz görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz salyangozu görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulur.

Rüyada salyangoz öldürmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, maddi güç sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada salyangoz yemek kazancını günden güne daha da arttıracağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada salyangoz kabuğu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük salyangoz görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, iyi habere delalettir.

Rüyada çok salyangoz görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments