Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok salyangoz görmek

Rüyada çok salyangoz görmek

Rüyada çok salyangoz görmek başarısının artacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Rüyada çok salyangoz gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte son derece başarılısınız.

Rüyada salyangoz yemek bazı iş birlikleri yapacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ölü salyangoz görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada salyangoz görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil salyangoz görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada deniz salyangozu görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada salyangoz yediğini görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda salyangoz görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabuksuz salyangoz görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments