Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabristanda olduğunu görmek

Rüyada kabristanda olduğunu görmek

Rüyada kabristanda olduğunu görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine delalet eder.

Rüyada kabristanda olduğunu gördüyseniz:

  • Size ilerleme, büyüme, eğitim, aşk veya seyahat fırsatları sunabilecek farklı serüvenlerin başında bulunuyorsunuz.

Rüyada kabristan ziyaret etmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, duaların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabristanda yürümek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, şansının ve bahtının açılacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına inanılır.

Rüyada kabristanda ağlamak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine rivayet etmektedir.

Rüyada kabristan görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabristana gitmek dünya malının çoğalacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işaret etmektedir.

Rüyada kabristanda olduğunu görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kabristandan geçmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, adını aklamayı başaracağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kabristanda dolaşmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments