Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabristanda dolaşmak

Rüyada kabristanda dolaşmak

Rüyada kabristanda dolaşmak huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabristanda dolaşmak gördüyseniz:

  • İnsanlar siz detaylandırmadıkça ne demek veya ne yapmak istediğinizi kendiliğinden anlamayabilirler.

Rüyada kabristanda dolaşmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kabristanda uyumak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunların tarihe karışacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulur.

Rüyada kabristanda fatiha okumak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabristan görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabristan temizlemek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kabristanda olduğunu görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada kendini kabristanda görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işaret eder.

Rüyada kabristana gitmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok rahat bir nefes alacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments