Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabristanda yürümek

Rüyada kabristanda yürümek

Rüyada kabristanda yürümek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada kabristanda yürümek gördüyseniz:

  • Sizi aşırı harcamalara iten veya bazı şeyleri hafife almanıza neden olan kişiler olabilir.

Rüyada kabristanda yürümek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabristan ziyaret etmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabristanda uyumak bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabristanda yatmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabristan görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine rivayet eder.

Rüyada kabristan temizlemek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kendini kabristanda görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kabristanda ağlamak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, hayırlı günlerin geleceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments