Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabrini görmek

Rüyada kabrini görmek

Rüyada kabrini görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabrini gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki vermeniz gerekmiyor.

Rüyada kapri pantolon görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı kapatmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine işaret eder.

Rüyada kabede yüzmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kabenin geldiğini görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabeyi eski haliyle görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına inanılır.

Rüyada kabeye dokunmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Rüyada kabre gömülmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine delalet eder.

Rüyada kapta süt görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments