Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi eski haliyle görmek

Rüyada kabeyi eski haliyle görmek

Rüyada kabeyi eski haliyle görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada kabeyi eski haliyle gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Rüyada kabeyi eski haliyle görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada eski kapı kapatmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kabenin eski halini görmek başarısızlıklara düşeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kabeye gittiğini görmek mutlu olacağına ve güleceğine, alim ve bilge insan olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada birine kapı kapatmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabenin içinde namaz kılmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kap görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kabre koymak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments