Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede yüzmek

Rüyada kabede yüzmek

Rüyada kabede yüzmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kabede yüzmek gördüyseniz:

  • Yaşam alanınızı geliştirmenin yollarını aramanız gerekebilir.

Rüyada kabede yüzmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına alamet eder.

Rüyada çekmece kapatmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına delalettir.

Rüyada babanın kabrini görmek endişelerini silip atacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalettir.

Rüyada kabe kapısını açmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, diplomalarının artacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kabın içinde süt görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, böylece kendine güveneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabre basmak iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına delalet eder.

Rüyada kabenin küçüldüğünü görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabenin anahtarını görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments