Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapri pantolon görmek

Rüyada kapri pantolon görmek

Rüyada kapri pantolon görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kapri pantolon gördüyseniz:

  • Sosyal yaşantınızda daha önce yaşadığınız kötü tecrübeleri çevrenize sürekli anlatarak onları umutsuzluğa sevketmekten vazgeçin.

Rüyada kapri pantolon görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada büyük pantolon görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon ölçüsü almak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmız pantolon giymek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına alamet eder.

Rüyada kırışık pantolon görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalettir.

Rüyada pantolonun yırtıldığını görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına delalettir.

Rüyada kısa pantolon giymek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, aradığı çareleri bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada delik pantolon görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments