Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabre gömülmek

Rüyada kabre gömülmek

Rüyada kabre gömülmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına delalet eder.

Rüyada kabre gömülmek gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Rüyada kabre gömülmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamura gömülmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, hem de çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada bataklığa gömülmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı gömülmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına işarettir.

Rüyada buğdaya gömülmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına yorulur.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, sevilen bir dostun geleceğine alamet eder.

Rüyada gömü altın bulmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, dış ticarete atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda gömülmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments