Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin geldiğini görmek

Rüyada kabenin geldiğini görmek

Rüyada kabenin geldiğini görmek dertlerin dermanının bulunacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabenin geldiğini gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme, yanlış anlaşma veya doğru olmayan haberler nedeniyle özel bir kişiyle aranız bozulabilir.

Rüyada kabeden gelmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işarettir.

Rüyada kabenin geldiğini görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yanına geldiğini görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının eline geldiğini görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada faturanın çok geldiğini görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yatılı misafir geldiğini görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada ölen birinin evine geldiğini görmek ona özlemle sarılacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzerine çiş gelmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments