Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada diri diri toprağa gömülmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek günahlarının affedileceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin diri diri gömüldüğünü görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada diri diri mezara gömülmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini diri diri gömüldüğünü görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada diri diri gömülmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada diri gömülmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments