Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğdaya gömülmek

Rüyada buğdaya gömülmek

Rüyada buğdaya gömülmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada buğdaya gömülmek gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranmak için kendinizi yormayı bırakmalısınız.

Rüyada buğdaya gömülmek işlerinde bereket olacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek bokuna gömülmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı gömülmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın işaret etmektedir.

Rüyada toprağa gömülmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Rüyada öldüğünü ve gömüldüğünü görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına işarettir.

Rüyada yere gömülmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömü çıkarmak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara canlı gömülmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments