Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamura gömülmek

Rüyada çamura gömülmek

Rüyada çamura gömülmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, başarılı bir insan olacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çamura gömülmek gördüyseniz:

  • Yolunda gitmeyen her işinizi düzeltebilirsiniz.

Rüyada çamura gömülmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini diri diri gömüldüğünü görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın gömü çıkarmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işarettir.

Rüyada gömü kazmak maddi durum kötü ise zengin olunacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada buğdaya gömülmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalettir.

Rüyada canlı toprağa gömülmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments