Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı gömülmek

Rüyada canlı gömülmek

Rüyada canlı gömülmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, gönül kapılarını açacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı gömülmek gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıklarının oluşturacağı çatışmaları fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Rüyada birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada mezara canlı gömülmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada canlı toprağa gömülmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, huzur içinde yaşayacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada canlı gömüldüğünü görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işarettir.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada canlı bebeğin gömüldüğünü görmek girişimlerde bulunacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada canlı canlı gömülmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet eder.

Rüyada canlı gömülmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments