Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kablo döşemek

Rüyada kablo döşemek

Rüyada kablo döşemek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kablo döşemek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle zaman geçirebilir, ilginizi çeken konuları araştırabilirsiniz.

Rüyada kablo döşemek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada kablo bağlamak dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, manevi olarak hasar alınacağına rivayet eder.

Rüyada anten kablosu görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada kopuk kablo görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine alamet eder.

Rüyada ceyran kablosu görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine inanılır.

Rüyada bakır kablo görmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar kablosu görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada elektrik kablosunu kesmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments