Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirdeki ölüleri görmek

Rüyada kabirdeki ölüleri görmek

Rüyada kabirdeki ölüleri görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada kabirdeki ölüleri gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası daha fazla sorun anlamına gelebilir.

Rüyada ölüyü kabirden çıkarmak ailesini kaybedeceğine, yoksulluğa, kendisini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada kabirdeki ölüleri görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kabirlerde dolaşmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabirden kalkmak zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kabir aramak itibar, güç ve para kaybedeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek kabir görmek istediği yola çıkacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada kabirde su görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulur.

Rüyada kabir üzerine yatmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments