Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir sulamak

Rüyada kabir sulamak

Rüyada kabir sulamak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kabir sulamak gördüyseniz:

  • Sizi memnun edecek şeyleri gerçekleştirebilmek için türlü sayıdaki seçeneğinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada kabir sulamak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, tüm keyfinin kaçacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabir satın almak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet eder.

Rüyada kabirden kalkmak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabirde su görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada evde kabir görmek daima afiyette olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada geniş kabir görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabir tahtası görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments