Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kabir görmek

Rüyada evin içinde kabir görmek

Rüyada evin içinde kabir görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, artık rahat bir nefes alacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde kabir gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak veya ani harcamalar yapmak yanlış olabilir.

Rüyada evin içinde kabir görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada kendini kabirin içinde görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabir içinde olmak çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, helal ekmek yiyeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Rüyada ev içinde kabir görmek yaşam standartlarının artacağına, galibiyetlerinin artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabir sulamak yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabir yapmak rahatının her zaman yerinde olacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına delalet eder.

Rüyada kabirle konuşmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada kabir başında kuruan okumak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments