Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirde gezmek

Rüyada kabirde gezmek

Rüyada kabirde gezmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza delalet eder.

Rüyada kabirde gezmek gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Rüyada kabirde gezmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına yorulur.

Rüyada yeşil kabir görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada kabir başında oturmak istediği her şeyi elde edebileceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sevap işlemek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hak yolundan ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde kabir görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına işaret eder.

Rüyada kabirde bebek görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir içinde olmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada geniş kabir görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments