Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir içinde olmak

Rüyada kabir içinde olmak

Rüyada kabir içinde olmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada kabir içinde olmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Rüyada kabir içinde olmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev içinde kabir görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada evin içinde kabir görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, gelirinin daimi olacağına, manevi mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kabirin içinde görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabirden kalkmak dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine rivayet eder.

Rüyada kabirde namaz kılmak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabirde ışık görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, zor durumlara düşeceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kabir mezar görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments