Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirde fatiha okumak

Rüyada kabirde fatiha okumak

Rüyada kabirde fatiha okumak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, bunun için her gün şükredeceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabirde fatiha okumak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya yeteneklerinizden farklı şekilde faydalanılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada kabirde fatiha okumak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada fatiha suresini okumak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, kendine çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korkudan fatiha okumak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada namazda fatiha suresini okumak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezarlara fatiha okumak mesleğinde uzmanlaşacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığa fatiha okumak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada birine fatiha okumak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya işarettir.

Rüyada ölmüş birine fatiha okumak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments