Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirde ateş görmek

Rüyada kabirde ateş görmek

Rüyada kabirde ateş görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, onun her zaman başında olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada kabirde ateş gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinize katılmayabilirler.

Rüyada kabirde ateş görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kabir yaptığını görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kabir hayatını görmek dertlerine derman arayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada kabir kazdığını görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, borçların kapanacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabir ziyareti yapmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına alamet eder.

Rüyada kabirden kalkmak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabir başında ağlamak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, maddi imkânlarının azalacağına inanılır.

Rüyada kendini kabirin içinde görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments