Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir satın almak

Rüyada kabir satın almak

Rüyada kabir satın almak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işaret eder.

Rüyada kabir satın almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, taşınma, dekorasyon ya da tadilat türünde işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz.

Rüyada kabir satın almak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kabir toprağı görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabirde gezmek her daim bereketli işler yapacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada boş kabir görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada kabir başında ağlamak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize tabir olunur.

Rüyada kabir tamir etmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabir azabından korkmak kendisine kızacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, mal mülk edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kabir görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, bunu da herkese ilan edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments