Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir tahtası görmek

Rüyada kabir tahtası görmek

Rüyada kabir tahtası görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, içinin huzurla dolacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kabir tahtası gördüyseniz:

  • Pazarlık kabiliyetiniz size istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada kabir tahtası görmek çok güzel günler geçirileceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada kabirde gezmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabir başında dua etmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliya kabir görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada kabir duası okumak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada kabir içine girmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine rivayet eder.

Rüyada kabirlerde dolaşmak yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments