Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir meleklerini görmek

Rüyada kabir meleklerini görmek

Rüyada kabir meleklerini görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, herkesin desteğinin alınacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine delalet eder.

Rüyada kabir meleklerini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını görmek için beklemeyin.

Rüyada kabir meleklerini görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde kabir görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada geniş kabir görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada kabir üzerine yatmak ahiret inancına göre yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Rüyada kabir kazdığını görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada kabirler görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, namının yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kendini kabirin içinde görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabirde su görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments