Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirde olduğunu görmek

Rüyada kabirde olduğunu görmek

Rüyada kabirde olduğunu görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Rüyada kabirde olduğunu gördüyseniz:

  • Belli iş ya da ilişkilerde kırılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kabirde kuran okumak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına inanılır.

Rüyada kabir azabı görmek muradına ereceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada tek kabir görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine delalet eder.

Rüyada kabir başında dua etmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kabir azabı çektiğini görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulur.

Rüyada içi su dolu kabir görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada kabirde olduğunu görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet eder.

Rüyada kabirde yattığını görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çok iyi şeylere inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments