Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azap çekmek

Rüyada azap çekmek

Rüyada azap çekmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada azap çekmek gördüyseniz:

  • Ya da oldukça beklenmedik veya alışılmadık yöntemler deneyerek sayılan başlıklarda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada vicdan azabı çekmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada azap çekmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cehennem azabı çekmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini azap çekerken görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada azap çektiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret eder.

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, canını ve malını hiçe sayacağına işarettir.

Rüyada azap çeken görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin azap çektiğini görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments