Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabire dua okumak

Rüyada kabire dua okumak

Rüyada kabire dua okumak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, hastalıkların kalmayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kabire dua okumak gördüyseniz:

  • Ya da ilerde zararını görebilirsiniz.

Rüyada kabirde dua okumak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabir başında dua okumak niyetlendiği işlere gireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada kabire dua okumak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok hayır duası alacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine alamet eder.

Rüyada kabir duası okumak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalettir.

Rüyada kabir başında dua etmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, neşesini kaçıracağına yorulur.

Rüyada kabirde dua etmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, adının yayılacağına işarettir.

Rüyada kabirde fatiha okumak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kabirde yasin okumak para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments