Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü kabre koymak

Rüyada ölüyü kabre koymak

Rüyada ölüyü kabre koymak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, zafer elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kabre koymak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Rüyada ölüyü kabre koymak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini mezara koymak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hayata küseceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüp mezara koymak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü tabuta koymak işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü mezara koymak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kabede görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada ölünün gözünü kapatmak onu uyaracağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüp kabre girmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments