Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kabeye gittiğini görmek

Rüyada arkadaşının kabeye gittiğini görmek

Rüyada arkadaşının kabeye gittiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, işinde en iyisi olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının kabeye gittiğini gördüyseniz:

  • Olayları buna göre değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada arkadaşını kabede görmek şöhret elde edeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabede arkadaşını görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kabeye gittiğini görmek muradının gerçekleşeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulur.

Rüyada su vanasını kapatmak evlat sahibi olunacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabenin üstüne çıkmak sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakır kapta yemek görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabede abdest almak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalettir.

Rüyada kabede kaybolmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments