Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin eski halini görmek

Rüyada kabenin eski halini görmek

Rüyada kabenin eski halini görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, makamının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabenin eski halini gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizi yönendirmeye çalışan kişilere karşı tedbirli olamayabilirsiniz.

Rüyada kabenin eski halini görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabenin ilk halini görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada kabeyi inşaat halinde görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski halini görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, işlerini yoluna koyacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin eski halini görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, geçim derdinin kalmayacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şehrin eski halini görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski kapı kapatmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulmaktadır.

Rüyada kabeyi eski haliyle görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments